Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Godkjenner budsjettkutt på 1,2 milliarder kroner

Den israelske regjeringen godkjente søndag forslaget til finansminister Benjamin Netanyahu om å kutte rundt 800 millioner shekel [omlag 1,2 milliarder kroner] i 2005-budsjettet, for å kunne finansiere koalisjonsavtalene med Arbeiderpartiet (Labor) og United Torah Judaism. Reduksjonen betyr at hvert av departementene må kutte tre prosent av sine budsjett. Likevel vil dette ikke ramme de sosiale tjenestene i landet, utdanningsreformen eller planen for å rehabilitere de lokale myndighetenes økonomiske situasjon. Regjeringen godkjente endringene med tretten mot åtte stemmer. Likevel må endringene godkjennes av finanskomiteen i Knesset, eller eventuelt gjennomgå opptil to nye behandlinger i regjeringen. Om ikke Knesset godkjenner budsjettforslaget med sine endringer før 31. mars, vil regjeringen automatisk bli oppløst og et nytt valg vil bli avholdt, skriver Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart