Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Den økonomiske aktiviteten opp

Med enkelte unntak, er det positive tall som preger den israelske økonomien for tiden. I fjerde kvartal av 2004 økte den økonomiske aktiviteten for sjette kvartalet på rad, i følge en undersøkelse gjennomført av Israels Bank. Etter å ha målt aktiviteten i til sammen 640 israelske selskaper, kan banken konkludere med at alle israelske sektorer opplevde vekst de siste tre månedene av fjoråret, bortsett fra bygge- og transportbransjen. Veksten kom som et resultat av akselerasjon i eksporten, samt en moderat økning i innlandsvirksomheten. Banken legger til at de forventer en økning på begge fronter i de tre første månedene i 2005. Selv om fremtidsutsiktene ser dystre ut for byggebransjen, forventer man en helomvending for transportbransjen, skriver Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart