Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Sharon, Abbas, Mubarak og Abdullah møtes tirsdag

Israel og palestinske myndigheter vil erklære en ny sikkerhetsavtale under toppmøtet i Sharm El-Sheikh tirsdag, opplyser regjeringskilder til Ha’aretz. Det forventes også at Egypt og Jordan vil varsle at landets ambassadører kommer tilbake til Israel. Utenriksminister Silvan Shalom er svært optimistisk før toppmøtet. – Det vil gi oss mulighet til å løse problemer direkte, sier han. Også PA-formann Mahmoud Abbas uttrykker seg optimistisk: – Vi håper at konferansen vil bli nyttig, og hjelpe oss til å komme et skritt videre i oppfyllelsen av veikartet og gjenopprettelse av rettighetene til det palestinske folk. Konferansen for statslederne i regionen er tilrettelagt av Egypt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart