Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

600 PA-politimenn og agenter drept siden år 2000

De siste fire årene med palestinsk terrorkrig har det vært tette forbindelser mellom de militante organisasjonene og palestinske sikkerhetstjenester. Ofte har politimenn og andre agenter lønnet av PA kjørt et dobbeltløp. I tillegg til sin offisielle jobb for å håndheve lov og orden, har de også spredt død og lemlestelse blant israelere. I følge en palestinsk sikkerhetskilde som Jerusalem Post gjengir, var minst 600 av de drepte palestinerne i den siste intifadaen tilknyttet ulike palestinske sikkerhetstjenester. De fleste av dem ble drept mens de deltok i vold mot Israel. Flere er også drept i israelske aksjoner mot palestinske sikkerhetsinstallasjoner. Jerusalem Posts kilde fremhever Youssef Kabaha, med kallenavnet Abu Jandal, som et eksempel på samrøren mellom terroristene og de palestinske selvstyremyndighetene. Jandal var generalløytnant i de nasjonale sikkerhetsstyrkene på Vestbredden. Da IDF angrep terroristene i Jenin i april 2002, var Jandal også kommandant for de væpnede mennene til Islamsk hellig krig. Jandal ble drept i den israelske aksjonen. Listen over liknende eksempler er veldig lang. – Sikkerhetsstyrkene til PA har sjelden distansert seg fra sine offiserers deltakelse i kampen mot Israel. Tvert i mot, de har skrytt av dette, skriver reporter Khaled Abu Tomah i Jerusalem Post. I forrige uke innførte de palestinske lederne en ny regel som kan dempe trusselen fra ansatte i sikkerhetsstyrkene. Ingen har nå lov til å bære våpen når de ikke er i tjeneste.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart