Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ber Israel styrke Abbas

– Ikke underminer PA-formann Mahmoud Abbas, formante USAs nye utenriksminister Condoleezza Rice på sitt første Midtøsten-besøk i helgen. Hun ber Israel styrke den nyvalgte palestinske lederen, og vise at ikke-vold produserer resultater for det palestinske folk. – Vi vil gi Abbas en sjanse, men alt kommer an på utviklingen i sikkerhetssituasjonen, svarte statsminister Ariel Sharon. Israel er ikke fornøyd med en våpenhvile (hudna), men krever palestinsk aksjon mot terroristenes infastruktur. – Våpenhvile kan være et midlertidig skritt, men ikke et endelig mål, la Sharon til. Rice sa seg enig: – Terror er den viktigste trusselen mot prosessen på lang sikt. Det kan ikke aksepteres at palestinerne "slår den av og på", sa hun. I skyggen av besøket til den amerikanske utenriksministeren, foregår forberedelsene til toppmøtet i Sharm el-Sheikh tirsdag. Statsminister Ariel Sharon, PA-formann Mahmoud Abbas, Egypts president Hosni Mubarak og kong Abdullah av Jordan skal komme sammen til samtaler.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart