Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Gir Israel bistand for å hjelpe palestinerne

USA vil overføre 50 millioner dollar til Israel, av til sammen 350 millioner dollar i bistandspenger til de palestinske myndighetene, som president George W. Bush lovte forrige uke. Israel skal bruke pengene til å bygge moderne gjennomfartsposter fra palestinske områder til Israel, for å effektivisere gjennomfarten og slik styrke den palestinske økonomien, skriver Globes Online. Det er ventet at den amerikanske utenriksministeren Condoleeza Rice vil offentliggjøre umiddelbar overføring av 41 millioner dollar til de palestinske myndighetene, før hun i morgen forlater Midtøsten etter sitt 24 timer lange besøk. Pengene har tidligere blitt budsjettert til å forbedre de palestinske leveforholdene på Gaza-stripen, men ble frøset da terrorismen blomstret under den siste intifadaen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart