Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Gjennomsnittslønnen opp til 6.947 shekel

Den gjennomsnittlige månedslønnen for israelske arbeidere endte i november 2004 på 6.947 shekel, i følge tall statistisk sentralbyrå i Israel presenterte søndag. Dette tilsvarer drøyt 10.000 norske kroner. I samme måned var det 2,4 millioner lønnede arbeidere i landet. Omregnet til årsbasis, økte gjennomsnittslønnen i 2004 med 3,6 prosent mot 2003. Da er også prisendringene tatt med i beregningen. De rundt 66.100 utenlandske arbeiderne i landet hadde en gjennomsnittslønn på 3.929 shekel i måneden. I tillegg fikk 6.100 statsløse innbyggere fra Vestbredden og Gaza-stripen arbeide innenfor den grønne linje. Tar man med disse tallene i helheten, havner snittet på 6.853 shekel i måneden, skriver Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart