Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Satt fri etter at soldater innrømmet fabrikerte anklager

I oktober 2004 ble en 13 år gammel palestinsk jente drept på forbudt militært område sør på Gaza-stripen. En IDF-kaptein og kompanisjef ble anklaget av sine soldater for å ha skutt jenta på kloss hold, etter at hun først ble skadet. Søndag innrømmet en av de to hovedvitnene at han har løyet og fabrikkert historien for å sverte kompanisjefen. Militærdomstolen ved Israels sørkommando svarte med å frigi kapteinen fra arrest og gi ham tilbake sine våpen. I en annen rettshøring har det andre vitnet ikke vært i stand til å bekrefte at kompanisjefen rettet våpenet mot jenta og skjøt henne. – Soldatene løy på kapteinen for å prøve å få ham bort fra kompaniet, sier tiltaltes advokat, Elad Eizenberg. Kapteinen hadde kommet inn i sin nye stilling to måneder tidligere. Før jenta ble skutt skal soldatene ha gått til media med en annen historie i et forsøk på å å diskreditere sjefen sin.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart