Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

PA erstatter IDF på kontrollposter

– Israel kommer til å fjerne sine styrker fra flere større kontrollposter langs veiene mellom de palestinske byene på Vestbredden, i følge PA-formann Mahmoud Abbas. Tiltaket kommer parallelt med den israelske tilbaketrekningen fra bykjernen i fem store palestinske byer. Palestinske sikkerhetsstyrker vil overta sikkerhetskontrollen både av kontrollpostene og byene. Allerede onsdag ble grensestasjonen Erez mellom Gaza-stripen og Israel åpnet. Omkring tusen palestinske arbeidere skal få komme inn i Israel på arbeid torsdag. Israel har holdt denne grensestajonen stengt for arbeidere i flere måneder, etter terrorangrep fra Gaza-stripen. (CM, 09.02.05 KVELD)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart