Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

2,4 millioner israelere nå i arbeidsstyrken

I følge tall Globes Online sitter på, ble 49.600 israelere lagt til i arbeidsstyrken mellom januar og november 2004. Dette representerer en økning på 2,1 prosent. Mellom juli 2003 og november 2004 registrerer man 68.700 nye arbeidstakere, en økning på 2,9 prosent. Arbeidsledighetssituasjonen har forbedret seg ytterligere takket være den økonomiske vendingen. 7.300 mennesker ble lagt til arbeidsstyrken i november 2004, en økning på 0,3 prosent. Totalt er den nå oppe i 2,4 millioner, noe som er det høyeste på lang tid. Tall fra de siste månedene indikerer en årlig vekstrate i den israelske arbeidsstyrken på 2,5 prosent. Dette er mer enn dobbelt så mye som 2003. Om denne trenden fortsetter, venter man at 60.000 israelere skal gå steget fra å være arbeidsledig til å være en del av arbeidsstyrken i løpet av 2005.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart