Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Palestinerne overtar sikkerhetskontrollen

Allerede tirsdag kan palestinske sikkerhetsstyrker overta kontrollen av Jeriko. Israel har satt opp fem betingelser for å overgi sikkerhetskontrollen av store palestinske byer på Vestbredden: De palestinske sikkerhetsstyrkene må bekjempe terror, etterforske, dømme og fengsle personer som driver med terroraktivitet, ødelegge terroristenes infrastruktur i byen, konfiskere våpen og stanse alt oppvigleri mot Israel. Israel forbeholder seg retten til å sende styrker inn i de palestinske byene, dersom de mottar informasjon som tyder på at et terrorangrep som truer israelske sivile er under planlegging. Slike aksjoner skal koordineres med de palestinske myndighetene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart