Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

3,9 prosent i andre halvdel av år 2004

Bruttonasjonalproduktet (BNP) i Israel økte med 3,9 prosent i andre halvdel av 2004 viser tall fra landets statistiske sentralbyrå (CBS). Tallene fremkommer etter utjevning i forhold til sesonger og priser. De gir økende eksport og økt privat forbruk æren for veksten. I andre halvdel av 2003 økte BNP 1,1 prosent. Om man bryter ned statistikken i kvartaler, så ser man at andre kvartal av 2004 opplevde en vekst på 4,2 prosent, tredje kvartal hadde 3,7 prosent og fjerde kvartal 4,1 prosent. CBS legger til at i andre halvdel av 2004 økte eksporten av varer og tjenester med 14,3 prosent om man omregner tallene til å gjelde på årsbasis. Det private forbruket økte 4,6 prosent og investeringer i forskjellige sektorer økte med et snitt på tre prosent. Forbruket til offentlig sektor sank også med 5,3 prosent i andre kvartal av 2004, omregnet til årsbasis.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart