Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hæren i beredskap etter drap på tidligere statsminister

Rafik Hariri, tidligere statsminister i Libanon, ble drept av en bilbombe i Beirut mandag. Ni andre mennesker ble også drept i eksplosjonen. Hariris tilhengere og andre opposisjonsretninger i Libanon anklager den libanesiske regjeringen og Syria for å stå bak drapet. Hæren i landet har gått i beredskap etter at aksjonister har prøvd å angripe huset til statsminister Omar Karami. I følge Jerusalem Post skal Syria fortsatt ha 15.000 soldater utplassert i Libanon. Hariri var en hovedmotstander av den syriske tilstedeværelsen i Libanon. Den rike forretningsmannen pleide vennskap med flere viktige toppledere både i Europa, USA og den arabiske verden. Opposisjonen i Libanon vil nå "doble sin innsats" for å tvinge Syria ut av landet.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart