Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Må gå av i juli

Statsminister Ariel Sharon og forsvarsminister Shaul Mofaz vil ikke forlenge forsvarssjef-perioden til Moshe Ya’alon. I juli har Ya’alon fullført sin ordinære tjenesteperiode på tre år, og går dermed av like i oppstarten av den planlagte tilbaketrekningen fra Gaza-stripen. Tradisjonelt har israelske forsvarssjefer fått forlenget sin tjenesteperiode fra et halvt til et helt år. Moshe Ya’alon ba om ett år, men fikk ikke støtte fra de politiske topplederne. Det er tredje gang i historien at en forsvarssjef er møtt med en slik avvisning. I meldingen fra forsvarsministeren, heter det at dette er en "prinsippavgjørelse". Shaul Mofaz melder at også den neste forsvarssjefen vil tjenestegjøre tre år. Kilder i den israelske hæren tolker avgjørelsen som et uttrykk for mistillit til Moshe Ya’alon. De fremste kandidatene til å overta forsvarssjef-stillingen er generalmajorene Dan Halutz Gabi Ashkenazi.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart