Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Gaza evakueres i sommer

Fra 22. juli kan den tvungne evakueringen av bosettere fra Gaza-stripen starte. Etter sju timers diskusjon godkjente Israels regjering adskillelsesplanen med 17 mot 5 stemmer søndag. Statsminister Ariel Sharon og forsvarsminister Shaul Mofaz har undertegnet evakueringsordren for Gaza-stripen og fire mindre bosetninger nord på Vestbredden. I følge tidsplanen som ble presentert på regjeringsmøtet, vil tilbaketrekningen av bosetterne på Gaza-stripen ta mellom 7 og 9 uker. – Prosessen kan være avsluttet allerede til skolestart 1. september, sier forsvarsminister Shaul Mofaz. Etter at de ca. 9000 bosetterne er fjernet, kommer IDF til å avvikle sine baser og stillinger, med unntak av grensekorridoren mot Egypt i sør. De fem regjeringsmedlemmene fra Likud som stemte imot adskillelsesplanen, var Benjamin Netanyahu, Tzahi Hanegbi, Dan Naveh, Yisrael Katz og Natan Sharansky. PA-formann Mahmoud Abbas lover at den israelske tilbaketrekningen fra Gaza-stripen kan skje uten vold fra palestinerne. – Vi vil kaste blomster mot israelerne, ikke steiner, sa Abbas.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart