Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Shalom: – En sjanse vi må ta

Behandlingen av adskillelsesplanen tok sju timer av regjeringsmøtet søndag. Finansminister Benjamin Netanyahu gjentok sitt krav om folkeavstemning. Visestatsminister Ehud Olmert ba alle regjeringsmedlemmene om å ta kollektivt ansvar for avgjørelsen, selv om de var uenige. – Jeg er enig i det prinsippet, repliserte Netanyahu, "ministerne må også oppføre seg slik når det gjelder avgjørelser om den økonomiske politikken og budsjettet". Utenriksminister Silvan Shalom stemte for tilbaketrekningsplanen, selv om han lenge har vært en uttalt motstander. – Det er en sjanse vi må ta, sa han. Utenriksministeren merker allerede at Israels internasjonale omdømme er bedret. Ehud Olmert ba regjeringsmedlemmene tenke over hva som vil skje på Gaza-stripen de neste ti årene. – Den palestinske befolkningen vil doble seg, og nå tre millioner mennesker. Hvem vil være ansvarlig for fattigdommen, sulten, overbefolkningen og hatet?, spurte Olmert. Visestatsminister Shimon Peres argumenterte mot å gjennomføre tilbaketrekningen i fire faser. – Hvorfor skal vi trekke dette ut, spurte Ap-lederen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart