Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Økende i januar måned

Antallet arbeidssøkere har økt med 0,7 prosent i januar, og utjevner derfor delvis den gjennomsnittlige månedlige nedgangen i 2004, som var på 0,15 prosent. I følge statistikk fra arbeidsformidlingen, nådde antallet søkere i forrige måned 229.000 personer. Rundt 80.000 av disse har samlet opp grensen på 270 dager i strekk uten arbeid i løpet av de siste 12 månedene. De som overskrider dette får begrensede rettigheter i forhold til trygdesystemet. I fire regioner – Negev, Vest-Galilea, Jazreeldalen og i sør – har ledigheten i den sivile arbeidsstyrken nådd mer enn elleve prosent, skriver Yediot Ahronot på lanseringsdagen for betaversjonen av deres engelske nettsider, www.ynetnews.com. I ytterligere sju regioner oversteg den sivile ledighetsraten det nasjonale gjennomsnittet på 7,7 prosent. Men i tre regioner var ledigheten under det nasjonale gjennomsnittet. Dette gjelder for Rehovot (5,5 prosent), Jerusalem (4,8 prosent), samt Tel-Aviv og den sørlige Sharon-regionen (4,1 prosent). Arbeidsledige fra de arabisk-israelske byene nådde 52.000, noe som tilsvarer rundt tjueto prosent av alle arbeidssøkere i ledighetsmarkedet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart