Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Palestinerne gjør ikke nok mot terror

Israelske etterretningskilder presenterte tirsdag et heller pessimistisk bilde av palestinsk terrorbekjempelse. En ledende etterretningsoffiser uttalte i et møte med utenriks- og forsvarskomiteen at "palestinerne gjør ikke nok for å bekjempe terroren." Videre kunne han fortelle at Hamas fortsetter med å produsere dødelige granater og raketter, samt iverksetter krigseksperimenter uten noen som helst inngrep fra myndighetenes side. – Uansett om vi gir etterretningsinformasjon til palestinerne så vil de ikke gjøre noe med det. Terrororganisasjonene minimaliserer systematisk den palestinske statsministeren Ahmed Qureias prestasjoner. Forsvarsminister Shaul Mofaz fortalte komiteen at de palestinske myndighetenes arbeid for å bekjempe terror har vist seg å være svært ineffektivt. – De blir gjennomført på grunn av avtalene og forståelsen. Men den virkelige løsningen er i hendene på terrororganisasjonene. De palestinske myndighetene er ikke stabile. Mofaz sa videre at terrorens infrastruktur fortsetter å eksistere. – Den nåværende roen er veldig skjør, la han til.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart