Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Markert nedgang i skyteangrep

– Nedgangen i skyteangrep har vært kraftig, og er mer omfattende og langvarig enn under våpenhvilen (hudna-perioden) sommeren 2003, sier israelske militære kilder til Jerusalem Post. Onsdag ble det meldt om tre tilfeller av palestinsk beskytning, alle på Gaza-stripen. Kilder i IDF antar de islamske terrororganisasjonene har utvidet 30-dagers perioden med ro som de lovet PA-formann Mahmoud Abbas. Denne løftetiden utløp på tirsdag, men de palestinske myndighetene arbeider for å danne grunnlag for en mer langvarig våpenhvile. Det er lite fremdrift i de politiske samtalene mellom Israel og PA. Forhandlingene dreier seg i første omgang om israelsk overgivelse av sikkerhetskontrollen i de største palestinske byene på Vestbredden. Palestinerne krever full tilbaketrekning til IDFs stillinger før 28. september 2000, da israelske styrker var helt ute av byene i A-områdene. Så langt har Israel avvist dette.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart