Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Starter nytt religiøst parti

Tidligere formann i Det nasjonal-religiøse parti (NRP), Effie Eitam og Knessetmedlem Yitzhak Levy, brøt onsdag formelt med partiet. Sammen har de dannet et nytt parti kalt Det religiøse zionist parti (RZP), og sikrer dermed sitt nye parti to mandater i Knesset. Eitam og Levy insisterer på at de ikke splitter NRP, men at de bygger en større religiøs sionistblokk frem mot neste valg som kan overgå Likud i antallet mandater. – Vi vil være broen som forener National Union, Tekuma, Moledet, NRP og deler av Likud for å erstatte Likud som ideologisk sett kollapser, og forene religiøs sionisme, uttalte Eitam til et publikum bestående av rundt 100 menn med kippa, og fem kvinner på Knesset Towers Hotell i Jerusalem. Levy mente at Sharons tilbaketrekningsplan fra Gaza-stripen kunne hjelpe til med å forene religiøs sionisme. Videre sier han at det var vanskelig å forlate NRP etter å ha vært aktiv i partiet i atten år, men at det var nødvendig for å kunne reparere den religiøse sionismen, skriver Jerusalem Post. – Over tid har NRP distansert seg selv fra sine velgere med sentralkomiteer og partiinfrastruktur inntil det ble umulig å endre partiet fra innsiden. Jeg har bestemt meg for at vi må fikse skipet fra utsiden, forklarer Levy.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart