Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Havneprivatisering gir besparelser

Torsdag signerte det israelske forsvarsdepartementet en avtale med havnearbeiderne som baner vei for privatisering av Israels tre største havner. – Enhver husholdning i Israel vil kunne merke resultatene av reformen, som vil komme til uttrykk gjennom tusener av shekel spart for hver familie hvert år, uttalte en fornøyd finansminister Benjamin Netanyahu. "Bibi", som han kalles i Israel, har stått i bresjen for delingen av de tre havnene, slik at hver av dem på sikt blir et uavhengig privat selskap. De tre selskapene vil som følge av dette konkurrere mot hverandre. – Konkurransen vil senke tollen, noe som på sikt vil senke prisene på mange produkter, og forbrukeren vil bruke mindre penger på sine innkjøp. I følge regjeringens plan, vil privatiseringsprosessen begynne med et salg av havnen i Eilat, samt femten prosent av aksjene i de andre havnene til private investorer i løpet av fem år, før en full privatisering skal være gjennomført innen ti år. Finansministeren tror reformen vil oppmuntre fabrikker og selskaper å bli i Israel og at dette på sikt vil føre til flere arbeidsplasser. Han ber også selskaper som forlot Israel på grunn av havnestreiken om å komme tilbake, skriver Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart