Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fire israelere drept i terrorangrep på diskotek

Minst fire israelere ble drept og over 50 såret da en selvmordsbomber sprengte seg selv i luften fredag kveld i Tel Aviv, rundt 23.20 lokal tid. Terroristen rammet sivile israelere som stod ved inngangen til nattklubben Stage. Natt til lørdag gjennomførte IDF et omfattende arrestasjonsraid i landsbyen Deir al Ghusun, i nærheten av Tulkarem på Vestbredden. Her ble familiemedlemmer til selvmordsterroristen tatt i forvaring. Foreløpig avventer israelske myndigheter situasjonen noe, for å se hvilke tiltak PA-formann Mahmoud Abbas vil gjøre. Abbas har lovet å straffeforfølge dem som stod bak angrepet. Saeb Erekat fordømmer angrepet "i de sterkeste ordelag". – De vi trenger nå er handling, ikke ord, sier Gideon Meir, en talsmann ved det israelske utenriksdepartementet. Lørdag kveld avholder forsvarsminister Shaul Mofaz et møte for å drøfte hva israelske forsvarsstyrker må gjøre i kjølvannet av angrepet. Islamsk hellig krig og Al Aksa Martyrbrigader har tatt på seg felles ansvar for terrorangrepet. Begge de to organisasjonene har underskrevet på den midlertidige våpenhvilen som Mahmoud Abbas har forhandlet frem. Selvmordsterroristen, Abudallah Badran, hadde forbindelser både til Fatah, Islamsk hellig krig og Hizbollah, skriver Ha’aretz. Palestinske sikkerhetskilder mener Hizbollah står bak angrepet, men dette blir avvist fra den libanesiske terrororganisasjonen. Terrorangrepet i Tel Aviv markerer slutten på en relativt rolig periode i Israel og de palestinske områdene, skriver Ha’aretz. Selvmordsangrepet skjer to uker etter at den israelske statsministeren Ariel Sharon og den palestinske presidenten Mahmoud Abbas erklærte slutt på alle fiendtligheter mellom de to partene, etter fire år med intifada. (KOB og CM, 26.02.05)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart