Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Mitt mål var å ramme PA

I et videoopptak tatt før selvmordsaksjonen i Tel Aviv fredag kveld, forteller den 21 år gamle mannen som drepte seg selv og fire andre, Abdullah Badran, at angrepets mål var "å angripe selvstyre myndighetene (PA), som handler i henhold til amerikanske interesser". Lederskapet til terrororganisasjonen Islamsk Jihad i Damaskus, tok lørdag på seg skylden for angrepet, og hevder det kommer som følge av at Israel ikke har holdt våpenhvilen. – Israel har ikke stått ved passivitetsperioden. Det er hovedgrunnen som ledet til denne operasjonen, forklarer Abu Tareq som er en del av Islamsk Jihads politiske kontor i Damaskus. Den palestinske presidenten Mahmoud Abbas gav etter angrepet ordre om å finne de ansvarlige og straffe dem. Som følge av dette skal de palestinske sikkerhetsstyrkene ha arrestert to mistenkte personer i sammenheng med terrororganisasjonen, i følge den palestinske innenriksministeren Nasser Yousef. Lokale sikkerhetsstyrker i Tul Karm, stedet hvor selvmordsbomberen Badran kom fra, sier at de to mistenkte har bånd til Islamsk Jihad, og at flere arrestasjoner er i vente, skriver Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart