Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ned til ti prosent i fjerde kvartal

Nye ledighetstall viser en positiv tendens. Arbeidsledigheten i Israel sank fra 10,2 prosent i tredje kvartal i 2004, til ti prosent i fjerde kvartal. Dette er det laveste siden tredje kvartal av 2001, da ledigheten var 9,3 prosent, melder Jerusalem Post. Ledigheten har sunket gradvis siden toppunktet på 10,9 prosent i tredje og fjerde kvartal 2003. Arbeidsledigheten på årsbasis havnet i fjor på 10,4 prosent, i forhold til 10,7 prosent i 2003, melder statistisk sentralbyrå i Israel. På samme tidspunkt var det likevel en økning i langtidsledigheten, hvor 24,2 prosent av de arbeidsledige i fjor hadde vært uten jobb i mer enn et år, mot atten prosent i 2003. Totalt sett jobbet likevel israelerne mindre i 2004, hvor gjennomsnittet var 36,6 timer i uken, mot 37 timer i uken i løpet av 2003. Dette skyldes en økning i antallet deltidsansatte, samt en økning i det gjennomsnittlige ulovlige arbeidsfraværet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart