Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Pro-syrisk regjering går av

Statsminister Omar Karami opplyste mandag at hans regjering går av med umiddelbar virkning. Dette ble møtt med jubel blant de 25.000 demonstrantene som demonstrerte mot regjeringens tette forbindelser til Damaskus. – Jeg ønsker at regjeringen ikke skal bli en hindring i møte med dem som vil det beste for landet. Jeg erklærer oppsigelse for regjeringen jeg har hatt æren av å lede. Måtte Gud bevare Libanon, sa Karami. Oppsigelsen var en stor seier for opposisjonen og det mest dramatiske øyeblikket til nå i serien hendelser som har rystet Libanon og dens syrisk-støttede regjering siden drapet på tidligere statsminister Rafik Hariri, melder Jerusalem Post. Jublende demonstranter begynte umiddelbart å rope mot den pro-syriske presidenten Emile Lahoud, og krevde også hans avgang. Opposisjonsleder Elias Atallah sier de ikke vil gi seg før alle deres krav er imøtekommet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart