Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bush forlanger syrisk tilbaketrekning

President i USA, George W. Bush gjentok onsdag sitt krav om at Syria må trekke tilbake alle sine styrker fra Libanon, denne gangen med sitt hardeste ordelag så langt i denne saken, skriver Yediot Ahronot. Bush sa at Washington og Paris har "reist seg og sagt klart og tydelig til Syria: Du må få dine styrker ut av Libanon så det gode demokrati har en sjanse til å blomstre!" Tidligere på onsdag uttalte talsmenn for USA at de var skeptiske til Bashar Assads løfter om å trekke tilbake sitt lands styrker fra Libanon, fordi Damaskus har sendt tvetydige signaler om sine intensjoner. Syria har minst 14.000 menn utstasjonert i Libanon, men dets dominante rolle i landet har begynt å føle økende press fra opinionen etter massedemonstrasjoner den siste tiden, satt i gang som en reaksjon på likvideringen av den tidligere libanesiske statsministeren Rafik al-Hariri i februar. USA har, med støtte fra Frankrike, satt i gang sterkt internasjonalt press mot Syria, spesielt gjennom en FN-resolusjon som forlanger at Syria umiddelbart trekker tilbake sine militære styrker og etterretningspersonell.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart