Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kutter lønningene med ti prosent

Lønnskutt er i vente for de ansatte hos den største hebraiske avisen i Israel, Yediot Ahronot. Dette blir det andre kuttet i lønningene på to og et halvt år for nyhetsselskapet, og vil i følge Globes Online gi alle ansatte, både i avisen, administrasjonen og nettavisene, ti prosent mindre å rutte med. Sist gang Yediot Ahronot kuttet lønningene, fulgte både Ma’ariv, Ha’aretz, Globes og Jerusalem Post etter med samme satser. Den gang var det imidlertid bare avisens ledere som måtte finne seg i å få ti prosent kutt i utbetalingene, mens de andre ansatte slapp unna med mellom fire og åtte prosent, avhengig av hvor mye de tjente. Likevel har disse utbetalingene over tid steget tilbake til hvor de var før kuttene. Besparingene som nå vil bli gjennomført, kommer rett etter at ledelsen hadde bestemt seg for å kutte i det daglige økonomiske bilaget, slik at det nå vil romme seksten sider. Yediot Ahronot åpnet forrige mandag sin nye engelske nettavis (www.ynetnews.com), som foreløpig har status som betaversjon.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart