Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Sharon er «en krigsforbryter»

Ordføreren i London anklagde fredag Israels statsminister Ariel Sharon for å være en krigsforbryter, og uttalte videre i et innlegg i den engelske avisen The Guardian at Israel er skyldige i etnisk rensing. Ken Livingstone, som allerede er kjent for sine kontroversielle utsagn etter at han sammenliknet en jødisk journalist med en konsentrasjonsleir vakt, har også anklaget Sharon for å organisere terror mot palestinere og gitt uttrykk for at han setter Londons beboere i fare ved å helle bensin på verdens bål av sinne, beskriver Jerusalem Post. Som svar på Livingstones siste utbrudd, svarer talsmann for utenriksdepartementet Mark Regev at kommentaren "ikke en gang er verdig en israelsk respons". – Ariel Sharon, Israels statsminister, er en krigsforbryter som skulle bli i fengsel, ikke på et kontor, uttaler Livingstone og fortsetter med at "Sharon fortsetter med å organisere terror". – De (Israel) fyrer opp under sinne og vold verden rundt. For en ordfører av London ville det ikke bare være feil å ikke tale mot slik urettferdighet, men det ville også vært å ignorere den trusselen det skaper for sikkerheten til alle Londons innbyggere," legger ordføreren til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart