Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi vil trekke oss tilbake

Syria vil trekke tilbake sine styrker til Bekaadalen i Libanon, fortalte Syrias president Basher Assad i sin tale til parlamentet lørdag. Dette vil i så fall føre til en delvis syrisk tilbaketrekning fra Libanon. – Syria vil ikke forbli i Libanon én dag til om en libanesisk overensstemmelse bestemmer så, sa han. Assad skal mandag møte Libanons president Emil Lahoud for å diskutere tilbaketrekningen. – Dette betyr at Syria vil fullføre sine forpliktelser til Libanon i følge Taif-avtalen og FNs resolusjon 1559, fortsatte Assad, uten å komme med en tidsfrist for tilbaketrekningen. USAs utenriksdepartement uttalte etter Assads tale, at en delvis tilbaketrekning ikke var nok. – Det internasjonale samfunnet har gjort det klart at Syria umiddelbart må fullstendig trekke ut sine militære styrker og etterretningstjenester fra Libanon i samsvar med FNs resolusjon 1559, fortalte Darla Jordan, talskvinne for utenriksdepartementet. Israels utenriksminister Silvan Shalom og statsminister Ariel Sharon kom med en liknende uttalelse lørdag kveld, hvor de krevde en full tilbaketrekning fra Syria. I følge Yediot Ahronot skal tusenvis av demonstranter i Beirut brutt ut i jubel da president Assad annonserte Syrias tilbaketrekning.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart