Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Møtes snart til samtale

I følge Yediot Ahronot skal Israels forsvarsminister Shaul Mofaz og PA-formann Mahmoud Abbas møtes i løpet av den neste uken, i et forsøk på å gi nytt liv til fredssamtalene. Forholdet mellom de to partene er kraftig forverret etter terrorbomben i Tel Aviv forrige måned. Mofaz skal blant annet ta opp Israels krav til de palestinske myndighetene om å vise handlekraft mot terrororganisasjonene. De to partene skal også diskutere forbedringer i sikkerhetssamarbeid, og en eventuell overlevering av israelske bosetninger til palestinske innbyggerne etter tilbaketrekningen. Det er ventet at møtet skal forenkle overleveringen av bosetningene til palestinsk kontroll i nær fremtid. Mahmoud Abbas kom søndag med en uttalelse som neppe vil bli tatt godt i mot av den israelske regjeringen, og som i verste fall kan forverre det diplomatiske klimaet ytterligere. Han gjorde det klart at den amerikanske presidenten George W. Bush ikke har noen rett til å si at palestinerne må gi opp deler av Vestbredden og de palestinske flyktningenes "rett til å vende tilbake". Den såkalte tilbakevendingsretten har tidligere fått fredssamtaler til å bryte sammen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart