Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF vil måtte gå inn i palestinske byer

Den israelske hæren forbereder seg til tilbaketrekningen fra Gaza-stripen på to forskjellige plan. Den ene utfordringen er bosetterne selv, hvor de mest ekstreme kan forventes å bruke vold mot evakueringsstyrken. Den andre utfordringen er de palestinske terrorgruppene, som gjerne ser at Israel trekker seg tilbake, men helst under ild. IDFs planlagte tiltak mot denne siste utfordringen er å legge store palestinske boligområder under portforbud. Hensikten er å skape en buffersone rundt bosetningene som vil forhindre beskytning. Dersom det blir gjennomført konkrete anti-terror tiltak fra de palestinske selvstyremyndighetene side, kan IDF redusere sine forsvarstiltak, og dermed ulempen for den palestinske befolkningen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart