Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tulkarem og Jeriko først

Etter all sannsynlighet kommer Israel til å gi fra seg kontrollen over de to byene Tulkarem og Jeriko på Vestbredden til de palestinske myndighetene i løpet av de neste dagene. Dette kunne forsvarsminister Shaul Mofaz fortelle tirsdag etter sitt møte med PA-formann Mahmoud Abbas, skriver Yediot Ahronot. Han ville imidlertid ikke komme med noen eksakt dato for overleveringen, som skal markere starten på en gradvis maktoverføring av de største palestinske byene. På pressekonferansen som etterfulgte de to ledernes møte ved grenseovergangen Erez, fortalte Mofaz at de to hadde diskutert tiltak for å lette restriksjonene på den palestinske befolkningen. PA-formann Abbas sier på sin side at den israelske tilbaketrekningen fra Vestbredden også burde inkludere landsbyene, i tillegg til byene. – Vi må fjerne alle hindre for fred, uttalte han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart