Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Egyptisk etterforsker sier israelske skolebøker er rasistiske

Israelske læremetoder og tekstbøker bidrar til å skape en krigersk innstilling blant landets studenter, i et forsøk på å hindre fredsforsøk, sier den egyptiske etterforskeren Safa Abdel Aal. Hun mener flere av tekstbøkene er "anti-arabiske". – Israelske skolebøker har som mål å implementere krigsbegjæret i sjelen til stundenter, uttalte hun. Abdel Aal sier at hun har basert sine funn på elleve israelske tekstbøker og fem geografibøker brukt på barneskolenivå. Hun har funnet ut at israelske barn blir opplært til å tro at krig er den eneste måten for det jødiske folk til å forsvare sine legitime historiske rettigheter, melder Yediot Ahronot. – Disse tekstbøkene hindrer forsøk på å oppnå fred eller til å etablere en uavhengig palestinsk stat, legger hun til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart