Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Økte til en milliard dollar i januar og februar

Israels handelsunderskudd økte kraftig i januar og februar til 1 milliard dollar, opp fra 650 millioner dollar i samme periode i 2003, skriver TheMarker.com. Akkurat som resten av verden har Israel blitt utsatt for svingningene i vekslingskursen mellom dollaren og euroen. Svingningene har for det meste påvirket eksportører som har solgt varer til land som handler med dollar internasjonalt, i negativ retning, mens eksportører som handler med land som benytter euroen, har tjent på det. Den europeiske valutaen har nemlig steget i verdi sammenliknet med de fleste andre myntenheter de siste månedene. På tross av den lite oppmuntrende nyheten om økt handelsunderskudd, har man likevel kunnet glede seg over økt flyt i utenlandshandelen. Eksport av handelsvarer nådde 2,9 milliarder dollar i februar 2005, sammenliknet med 2,6 milliarder samme måned i fjor. Importen økte i februar til 3,4 milliarder, opp fra 3,3 milliarder i februar 2003. Eksport av telekommunikasjonsteknologi og medisinsk teknologi stupte med hele 17,7 prosent omgjort til årsbasis.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart