Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Blokkerte viktig hovedvei

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Rundt hundre ytre høyre demonstranter blokkerte hovedveien mellom Jerusalem og Tel Aviv mandag ved hjelp av brannbluss som de tente på og kastet på veien, skriver Yediot Ahronot. Hendelsen innebærer en opptrapping i demonstrantenes kamp for å få tilbaketrekningen fra Gaza-stripen og den nordlige Vestbredden til å gå i vasken. Veien ble avsperret i rundt 30 minutter, og det ble det stor trafikkork i området. Politiet åpnet senere veien igjen for ferdsel. I mellomtiden har politiet satt 18 personer i varetekt mistenkt for å forstyrre trafikken på hovedveien. Andre demonstranter klarte å rømme området. Politiet ser på mandagens hendelse som svært alvorlig, sier de i en offentlig uttalelse. – Lovbruddene ble dokumentert, og politiet har til hensikt å bruke materialet som bevis i retten, heter det.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart