Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Overført til palestinsk kontroll

Israel overgav sikkerhetskontrollen over Jeriko til de palestinske myndighetene onsdag. Overføringen ble nok en gang forsinket i siste øyeblikk, da palestinerne krevde IDFs underskrift på et juridisk dokument som stadfestet at makten ble overgitt til dem. Etter at noen få mindre endringer ble gjort i dokumentet, ble overføringen gjort offisiell. En intensjonsavtale om overleveringen av Jeriko ble oppnådd mandag mellom forsvarsminister Shaul Mofaz og palestinernes innenriksminister Nasser Yusuf. De to ministerne ble også enige om overføringen av ytterligere to byer på Vestbredden til palestinerne i de kommende ukene. Tulkarem skal overføres neste uke, mens Qalqiliya er neste navn på listen. Palestinernes overtakelse av Jeriko er ventet å markere innledningen på en såkalt "testperiode" hvor sikkerhetsledere i Israel følger nøye med på hvilke tiltak som blir gjennomført fra palestinsk hold. Palestinerne har ofte argumentert med at de ikke har hatt noen som helst mulighet til å avvæpne terrorister fordi Israel har beholdt sikkerhetsansvaret i de palestinske områdene. Gjennom å gi palestinerne kontroll over Jeriko, vil Israel gi dem ansvaret for enhver hendelse som måtte ha sitt utgangspunkt i byen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart