Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Truer med å bryte roen

– Vi utvider våpenhvilen. Dersom Israel ikke oppfyller den, vil det bli sett på som en forbrytelse som rettferdiggjør at vi stanser våpenhvilen, sier en talsmann for Hamas. – Denne avtalen betyr ikke at vi har oppgitt vår motstandskamp, la han til. Det formelle vedtaket fra de palestinske Kairo-forhandlingene kom med enda klarere trussler. I punkt 3 heter det: "Fortsatt bosetningsaktivitet, bygging av gjerdet og jødifiseringen av Øst-Jerusalem er saker som kan få roen til å eksplodere." Dokumentet definerer også palestinernes mål i eventuelle forhandlinger med Israel: "Det er det palestinske folkets rett å stanse okkupasjonen og etablere en palestinsk stat med full suvernitet, med Jerusalem som hovedstad, og sikre retten slik at palestinerne [flyktningene fra 1948] kan komme tilbake til sine hjem og eiendommer"


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart