Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Arbeidsledigheten vil falle til 7 prosent innen 2010

I følge generaldirektør ved industri-, handels- og arbeidsdepartementet, Raanan Dinur, vil ledigheten i år falle til omtrent 8,8 prosent, ettersom arbeidsmarkedet vil kunne tilby 95.000 nye arbeidsplasser. Likevel tror han det blir enda bedre på lang sikt. – Arbeidsledighetsraten vil falle til 7-8 prosent innen 2010, uttalte Dinur søndag i et møte for Produsentforeningen i Israel. Videre hevdet han at antallet utenlandske og palestinske ansatte i det israelske arbeidsmarkedet har sunket med rundt 15.000, i tillegg til de titusener av ulovlige arbeiderne som ikke lenger kommer inn i Israel grunnet at de blir forhindret av sikkerhetsgjerdet på Vestbredden, gjengir Yediot Ahronot.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart