Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Likud-kompromiss om statsbudsjettet

Mot statsminister Ariel Sharons ønske stemte Likuds regjeringsmedlemmer mandag kveld for et kompromiss for å få godkjent statsbudsjettet 2005. Likuds opprørere får til gjengjeld gjennomslag for sitt krav om folkeavstemning rundt tilbaketrekningen fra Gaza-stripen. I følge avtalen, som var et forslag fra koalisjonsformann Gideon Sa’ar (Likud), skal partimedlemmene i finanskomiteen, som har gitt uttrykk for at de vil stemme i mot budsjettet grunnet tilbaketrekningsplanen, bli fjernet før budsjettet skal opp til avstemning i komiteen tirsdag. Dermed kan budsjettet vedtas. Sharon stemte imidlertid imot det andre leddet i forslaget, hvor det står at Likud-medlemmene i justiskomiteen som er imot en folkeavstemning rundt tilbaketrekningsplanene, vil bli fjernet fra komiteens avstemning onsdag, for å på den måten sikre at også folkeavstemningen blir vedtatt. Forslaget ble vedtatt med seksten mot elleve stemmer. Likevel, etter et møte med statsministeren mandag uttalte formann i Shas-partiet, Eli Yishai, at Sharon ikke hadde overbevist ham om å stemme for budsjettet, eller å avstå fra å stemme. Partiet vil stemme i mot budsjettet om det ikke blir en kraftig endring, skriver Jerusalem Post.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart