Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Arrestert for medvirkning til terrorangrepet i Tel Aviv

En israelsk araber fra Baka al-Garbiyeh skal ha erkjent medvirkning til terrorangrepet i Tel Aviv i februar. Fem israelere ble drept av selvmordsbomberens eksplosiver. Ashraf Kaisi plukket opp Jihad-terroristen i nærheten av "den grønne linje", og fraktet ham til Tel Aviv i sin bil med israelske registreringsskilt. Han skal også ha vært med på å velge ut angrepsmål. I følge sikkerhetskilder som Jerusalem Post gjengir, skal det være første gang en israelsk araber er så dypt involvert i planlegging og valg av terrormål. Kaisi ble arrestert allerede dagen etter terrorangrepet, men først torsdag ble nyheten sluppet til israelske medier. Den israelske araberen skal ha tatt opp kontakten med Jihad-aktivistene i Tulkarm-området to måneder før terrorangrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart