Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vedtatt med ti mot ni stemmer

Statsbudsjettet for 2005 ble onsdag morgen godkjent av Knessets finanskomite både i andre og tredje høring med ti mot ni stemmer. De fleste av de økonomiske forholdene i budsjettforslaget var allerede avtalt på forhånd, så komiteen brukte dermed ikke mer enn en time på å diskutere budsjettet på 266,6 milliarder shekel (rundt 380 milliarder kroner). Mesteparten av denne tiden drøftet man plasseringen av 40 millioner kroner til en spesialkomité for sosiale velferdsprosjekter. Mange mente dette var et ubetydelig beløp for en slik komité. Ikke engang ti minutter ble brukt på å diskutere den uventede økningen i budsjettutgiftene på 2,2 milliarder shekel, opplyser Globes Online.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart