Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

«Hitler» sprayet på Ben Gurions minnesmerke

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Minnesmerkene for Israels og sionismens fedre, David Ben Gurion og Theodor Herzl, ble skjendet med nazistisk grafitti onsdag. Dette er bare den siste i en serie av slike hendelser siden statsminister Ariel Sharon for måneder siden annonserte sine planer om å trekke seg ut fra Gaza-stripen. Ben Gurions minnesmerke i Negevørkenen ble funnet med navnet "Hilter" sprayet på seg, mens slagordet "Nynazister – lenge leve Beilin" var sprayet over Herzls grav på Hertzlfjellet i Jerusalem. Yossi Beilin er lederen for det ytre-venstrepartiet Yahad, og har av høyresiden blitt beskyldt for å være antisionist. Politiet sier de har satt i gang etterforskning rundt hendelsene, i følge Yedioth Aharonoth. Flere murer i Jerusalem ble for få måneder siden spraymalt med påskriftet "Vi drepte Rabin, vi vil ta oss av Sharon også."

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart