Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

«Hitler» sprayet på Ben Gurions minnesmerke

Minnesmerkene for Israels og sionismens fedre, David Ben Gurion og Theodor Herzl, ble skjendet med nazistisk grafitti onsdag. Dette er bare den siste i en serie av slike hendelser siden statsminister Ariel Sharon for måneder siden annonserte sine planer om å trekke seg ut fra Gaza-stripen. Ben Gurions minnesmerke i Negevørkenen ble funnet med navnet "Hilter" sprayet på seg, mens slagordet "Nynazister – lenge leve Beilin" var sprayet over Herzls grav på Hertzlfjellet i Jerusalem. Yossi Beilin er lederen for det ytre-venstrepartiet Yahad, og har av høyresiden blitt beskyldt for å være antisionist. Politiet sier de har satt i gang etterforskning rundt hendelsene, i følge Yedioth Aharonoth. Flere murer i Jerusalem ble for få måneder siden spraymalt med påskriftet "Vi drepte Rabin, vi vil ta oss av Sharon også."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart