Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel klarte uavgjort mot Frankrike

Arabisk-israelske Walid Badir headet inn et sent utlikningsmål som sikret Israel et 1-1 resultat mot fotballstorheten Frankrike i VM-kvalifiseringskampen onsdag. Situasjonen i kvalifiseringsgruppe fire er dermed svært jevn. Forrige lørdag var det en annen arabisk israeler ved navn Abbas Suwan som reddet det israelske landslaget fra et nederlag mot Irland da han scoret et utlikningsmål i kampens aller siste sekunder. Frankrike tok ledelsen etter 50 minutter med en heading fra angrepsspilleren David Trezeguet, som senere ble utvist av dommer Markus Merk etter å ha skallet ned den israelske forsvarsspilleren Tal Ben Haim. Israel vokste i styrke etter utvisningen og fikk flere anledninger til å putte ballen i det franske målet uten å lykkes. Men til slutt lyktes altså Badir, etter å ha satt innlegget fra Adoram Keisi i mål. Frankrike og Israel har nå ti poeng hver etter seks kamper, et poeng mer enn Irland og Sveits som begge har en kamp til gode. I følge Yedioth Aharonoth var det et høyt tempo på spillet og en meget underholdende kamp. Det israelske laget "forsvarte seg tappert mot de, for det meste, unøyaktige franske stormangrepene på deres mål", skriver de. Den israelske fansen skal ha slengt hånete kommentarer mens den franske nasjonalsangen ble spilt før kampstart.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart