Generalmajor Nadal Asoli overtar

Den palestinske sikkerhetssjefen på Vestbredden, Hajj Islamic Jaber, fikk sparken av PA-formann Mahmoud Abbas lørdag. Jaber skal ha vært i forbindelse med de væpnede mennene som i forrige uke skjøt mot kontorene til Abbas og mot flere restauranter i Ramallah. Generalmajor Nadal Asoli fra Nablus er bedt om å overta jobben til Jaber, skriver Jerusalem Post. Asoli kom fra eksil i Tunisia sammen med Yasser Arafat på midten av 1990-tallet. Hans navn skal ikke være knyttet til korrupsjonsanklager. Helt siden Mahmoud Abbas ble valgt for tre måneder siden har han lovet å redusere antallet palestinske sikkerhetstjenester fra 12 til tre. Hittil har han ikke maktet å gjennomføre sine løfter. – Flere år med kaos og ulydighet i sikkerhetsstyrkene har resultert i en tilstand av anarki, sier redaktøren Hafez Barghouti.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart