Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Generalmajor Nadal Asoli overtar

Den palestinske sikkerhetssjefen på Vestbredden, Hajj Islamic Jaber, fikk sparken av PA-formann Mahmoud Abbas lørdag. Jaber skal ha vært i forbindelse med de væpnede mennene som i forrige uke skjøt mot kontorene til Abbas og mot flere restauranter i Ramallah. Generalmajor Nadal Asoli fra Nablus er bedt om å overta jobben til Jaber, skriver Jerusalem Post. Asoli kom fra eksil i Tunisia sammen med Yasser Arafat på midten av 1990-tallet. Hans navn skal ikke være knyttet til korrupsjonsanklager. Helt siden Mahmoud Abbas ble valgt for tre måneder siden har han lovet å redusere antallet palestinske sikkerhetstjenester fra 12 til tre. Hittil har han ikke maktet å gjennomføre sine løfter. – Flere år med kaos og ulydighet i sikkerhetsstyrkene har resultert i en tilstand av anarki, sier redaktøren Hafez Barghouti.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart