30 prosent flere på hotell enn i 2004

Hotellforeningen i Israel (IHA) kunne denne uken fortelle at rundt 250.000 mennesker, både utenlandske og israelske turister, vil tilbringe den jødiske pesach på landets hoteller i år. Dette er 30 prosent flere enn i fjor. IHA kunne rapportere at i følge de foreløpige tallene, vil 80 prosent av hotellrommene i Eilat være utleid, ved Dødehavet nærmere 90-100 prosent, Jerusalem 80-90 prosent, kibbutz-hotellene 90-100 prosent og Tel Aviv 80-90 prosent. Herzliya har de laveste tallene, hvor man regner med at 60-80 prosent vil være utleid. Turistminister Avraham Herschon sier i følge Jerusalem Post at dette årets kraftige turistøkning viser hvor stort vekstpotensialet er for hotellbransjen. – Det er ikke urealistisk for oss å tro at vi til neste år på samme tid vil prate om tre millioner turistankomster i løpet av 2006, uttalte han.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart