Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

30 prosent flere på hotell enn i 2004

Hotellforeningen i Israel (IHA) kunne denne uken fortelle at rundt 250.000 mennesker, både utenlandske og israelske turister, vil tilbringe den jødiske pesach på landets hoteller i år. Dette er 30 prosent flere enn i fjor. IHA kunne rapportere at i følge de foreløpige tallene, vil 80 prosent av hotellrommene i Eilat være utleid, ved Dødehavet nærmere 90-100 prosent, Jerusalem 80-90 prosent, kibbutz-hotellene 90-100 prosent og Tel Aviv 80-90 prosent. Herzliya har de laveste tallene, hvor man regner med at 60-80 prosent vil være utleid. Turistminister Avraham Herschon sier i følge Jerusalem Post at dette årets kraftige turistøkning viser hvor stort vekstpotensialet er for hotellbransjen. – Det er ikke urealistisk for oss å tro at vi til neste år på samme tid vil prate om tre millioner turistankomster i løpet av 2006, uttalte han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart