Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Har funnet flere tusen nye jøder i Etiopia

Israelske myndigheter planlegger å fullføre masseinnvandringen av jøder fra Etiopia innen utgangen av år 2007. Jerusalem Post reiser nå tvil til om det lar seg gjøre. En grundig undersøkelse gjennomført av avisen, avdekker tusenvis av nye familier med jødisk avstamning. Potensialet for innvandrere fra Etiopia kan lett nå 50.000 mennesker, skriver Jerusalem Post. Tallet som israelske myndigheter opererer med er omkring 20.000. Allerede venter 16.000 etiopiske immigranter på å få komme ut av Addis Ababa og Gondar. – Vi vil dra til Israel dersom noen vil hjelpe oss dit, sier Mane Mekonnen, en kvinne i midten av 50-årene. Innbyggerne i landsbyen hennes, Jankeet Mariam, er ikke registrert. – Det er fordi vi ikke har andre muligheter at vi bor her, sier hun til Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart