Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

En Kassam-rakett slo ned i åpent område

Palestinske terrorister fra Gaza-stripen skjøt torsdag en Kassam-rakett mot den israelske byen Sderot i Negev. For innbyggerne i byen vekket angrepet minner om månedsvis av rakettangrep de senere årene. Denne gang falt terrorraketten ned i et folketomt område vest for byen – En Kassam-rakett vil ikke bryte roen, sier en IDF-talsmann etter angrepet. Sderot-ordfører Eli Moyal etterlyser respons fra statsminister Ariel Sharon. – Dette angrepet bør ikke få passere stilt og rolig. Vi trenger en respons, kanskje ikke militært, men kanskje diplomatisk. I dag er det forbindelse mellom de palestinske myndighetene og regjeringen, sier Moyal. Ordføreren tror ikke at roen og våpenhvilen er noe som kommer til å vare. – Etter min mening ruster bare terrororganisasjonene opp med våpen og utstyr, sier Moyal. Fatah partiets Al Aksa Martyrbrigade har tatt på seg ansvaret for angrepet. Den forrige Kassam-raketten mot Sderot kom i slutten av januar.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart