En Kassam-rakett slo ned i åpent område

Palestinske terrorister fra Gaza-stripen skjøt torsdag en Kassam-rakett mot den israelske byen Sderot i Negev. For innbyggerne i byen vekket angrepet minner om månedsvis av rakettangrep de senere årene. Denne gang falt terrorraketten ned i et folketomt område vest for byen – En Kassam-rakett vil ikke bryte roen, sier en IDF-talsmann etter angrepet. Sderot-ordfører Eli Moyal etterlyser respons fra statsminister Ariel Sharon. – Dette angrepet bør ikke få passere stilt og rolig. Vi trenger en respons, kanskje ikke militært, men kanskje diplomatisk. I dag er det forbindelse mellom de palestinske myndighetene og regjeringen, sier Moyal. Ordføreren tror ikke at roen og våpenhvilen er noe som kommer til å vare. – Etter min mening ruster bare terrororganisasjonene opp med våpen og utstyr, sier Moyal. Fatah partiets Al Aksa Martyrbrigade har tatt på seg ansvaret for angrepet. Den forrige Kassam-raketten mot Sderot kom i slutten av januar.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart