Vil ha mer tid til å gjenoppbygge PA-styrkene

PA-formann Mahmoud Abbas tok mandag til orde for å få en ende på lovløsheten og anarkiet i de palestinske områdene, men sa samtidig at han trengte mer tid til å gjenoppbygge sikkerhetsstyrkene. Videre uttalte han, at om han ikke lykkes med å oppnå sine mål, så vil han ikke forbli i sin stilling, ikke så mye som en dag, gjengir Jerusalem Post. Under en pressekonferanse i Ramallah, lovte Abbas å bekjempe korrupsjonen i de palestinske myndighetene. På spørsmål om tilbaketrekningsplanen uttalte Abbas at Israel må forstå at deres tilbaketrekning fra Gaza-stripen, ikke betyr å trekke seg tilbake til grensene slik de var før 1967. – Tilbaketrekningen bør skje i sammenheng med Veikartet, og ikke som et alternativ til det, slo Abbas fast. Etter USAs og Israels syn er hovedhindringen for å komme videre etter veikartet at PA ikke har avvæpnet sine egne militser og terrororganisasjoner.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart