Arresterte smugler av bakke-til-luft raketter

Ryktene om at palestinske terrororganisasjoner har skaffet seg skulderholdte bakke-til-luft raketter (SA-7, eller Strela) er nå bekreftet. En palestiner er fotografert mens han viste frem våpenet i full offentlighet, skriver Ze’ev Schiff i Ha’aretz. Palestinerne hevder de trenger slike våpen for å forsvare seg mot israelske helikopterangrep. Israel frykter våpenet kan bli brukt i terrorangrep mot sivile passasjerfly. Egyptiske myndigheter har arrestert en palestiner som innrømmer at han har smuglet inn bakke-til-luft raketter til Gaza-stripen gjennom Sinai. Israel ser svært alvorlig på dette, også siden mannen er tilknyttet Fatah, som er PA-formann Mahmous Abbas sin bevegelse.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart