Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Få en slutt på angrepene

I hva talsmenn for forsvarsdepartementet beskrev som "en lang og skarp" telefonsamtale, skal forsvarsminister Shaul Mofaz ha fortalt PA-formann Mahmoud Abbas at han må få en slutt på alle bombeangrep på Gaza-stripen, gjengir Yedioth Aharonoth. Siden lørdag har palestinske terrorister skutt over 70 rakettbomber på israelske bosetninger på Gaza-stripen, noe som har tatt livet av en hest, samt skadet to bygninger. Israel vil ikke akseptere en opptrapping i Gaza, fortalte Mofaz til Abbas under deres telefonsamtale. Forsvarsministeren krevde at Abbas sendte forsterkninger til områder som blir brukt til å avfyre rakettene og la til at alle terrororganisasjoner tar del i angrepene. Den palestinske lederen "må stanse bombingen og arrestere dem bak angrepene, for det finnes ingen annen utvei," formante Mofaz. I mellomtiden kunne Ariel Sharon fortelle, etter å ha landet i Washington søndag morgen, at angrepene ville være en viktig del av samtalene mellom statsministeren og den amerikanske presidenten George W. Bush. Rakettangrepene markerer et "åpenbart brudd" på avtalene som ble oppnådd på toppmøtet i Sharm-el-Sheikh, sa Sharon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart